Spaghetti nero w sosie limonkowo-kokosowym

SuperFish

Opis przepisu

Ciepła aura zachęca do przygotowywania lekkich i szybkich dań. Spaghetti nero to idealne rozwiązanie na nadchodzące letnie wieczory i ciekawą kolację, którą możemy zaskoczyć najbliższych. Czarny makaron barwiony sepią sprawdzi się wyśmienicie w towarzystwie wędzonego łososia i sezonowego groszku cukrowego. A wszystko to w pysznym, kremowym sosie kokosowo-limonkowym z maślaną nutą i sowitą porcją parmezanu.

Kategoria: Potrawy z łososiem

Główny składnik: Łosoś

Czas całkowity: 30 minut

Poziom trudności: Łatwy

Ilośc porcji: dla 2 osób

Rodzaj kuchni: kuchnia włoska

Metoda przyrządzania: Gotowanie

Wykorzystana ryba

Bio Łosoś wędzony na zimno

Zobacz

Galeria:

Składniki:

Przygotowanie:

Polecane przepisy:

Kontakt do Superfish

ul. Zachodnia 22 | 84-200 Wejherowo

Szczegółowe dane

Napisz do nas