Francuski odpływ łososia w kolorowym towarzystwie

SuperFish

Opis przepisu

Ciasto francuskie rozwijamy, szparagi, pomidorki dokładamy, pieczemy, jajka przepiórcze wbijamy i chwilę podpiekamy. Na gorące ciasto sera, łososia atlantyckiego wędzonego w dymie dębowym dodajemy, orzechami i świeżymi ziołami posypujemy. To danie wygląda kolorowo i smakuje zarówno na ciepło, jak i zimno wyjątkowo.

Kategoria: Potrawy z łososiem

Główny składnik: Łosoś

Czas całkowity: 30 minut

Poziom trudności: Łatwy

Ilośc porcji: dla 6 osób

Rodzaj kuchni: kuchnie świata

Metoda przyrządzania: Pieczenie

Wykorzystana ryba

Łosoś wędzony w dymie dębowym na zimno plastry

Zobacz

Galeria:

Składniki:

Przygotowanie:

Polecane przepisy:

Kontakt do Superfish

ul. Zachodnia 22 | 84-200 Wejherowo

Szczegółowe dane

Napisz do nas