„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie”.
Operacja pn. „Promocja produktów z certyfikatem Jakość Tradycja i Rolnictwo Ekologiczne – Filety ze śledzia w oleju, Filety z makreli w wodzie z cytryną i pieprzem,
Filety z makreli grillowane w oliwie z oliwek, Filet ze śledzia w sosie pomidorowym, Filet z makreli w oleju, Filet z makreli w sosie pomidorowym, Łosoś wędzony na zimno plastry BIO” mająca na celu dotarcie do jak najszerszego grona odbiorców z informacjami na temat prozdrowotnych właściwości mięsa pozyskiwanego z ryb, posiadającego certyfikat „Jakość Tradycja”, współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych realizowanych przez grupy producentów na rynku wewnętrznym” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.